Абонамент

Анализ на продажбите с QlikView

Добрите търговци отдавна използват тези технологии и мнозина вече са опитни в бизнес анализа. В този подход се използва комбинация от традиционни статични отчети от оперативните системи като ERP, системи с аналитични способности, до бази от данни в различен формат. Но използването им е трудно. Оперативните мениджъри на всички нива все още взимат оперативните решения, използвайки печатни отчети, консолидирани таблици, и други подобни, изпратени им от другите отдели. Служителите продължават да изтеглят данните в Excel таблици, чрез който създават и управляват своя анализ. Причината за това е, че традиционните BI инструменти не са гъвкави към нуждите на потребителите от анализ на специфични бази данни.

 QlikViewПоради това една от основните причини, поради която фирмите предпочитат продукта QlikView е неговата гъвкавост и лекота за работа. Това дава на потребителите постоянен контрол и им позволява да анализират в движение и извършват задълбочен анализ в зависимост от специфичната им роля в организацията. Всичко това без съществено участие на IT отдела, на база създадените отчети и анализи по време на внедряването софтуерния продукт.

 

Доверете се на Би Пи Ем Проджект ?

Ние вярваме, че търговците ще получат максимума от партньор внедрител, който не само има много добър опит в платформата QlikView (Клик Вю), но и богат опит с търговските процеси. С Би Пи Ем Проджект, можете да получите най-доброто и от двете. Нашите познания в консултирането в тази област прави реализацията по отчетлива, по-подходяща и по-продуктивна за вашия персонал. Важното е, че нашият опит с други компании гарантира, че ние носим творчеството, иновациите и нови перспективи, когато ние си сътрудничим с Вашите служители.

 

Ние добавяме стойност в следните бизнес направления:

 

Маркетинг и управление на клиентите

 

Мърчандайзинг и управление на продуктите

Анализ за предпочитанията на потребителите

Анализ за лоялните клиенти

Анализ на Сегментацията

Ефективността на маркетинг кампании

             

Анализ на пазарната кошница

Анализ на снабдяването

Планиране на асортимент по категории

Складове и оперативни канали

 

На веригата за доставки

Анализ на продажбите и разходите по целия дистрибуторски канал

Намаляване на оперативните разходи на магазините

Анализиране и управление на трансграничните дитрибуторски канали

Контрол на загубите и отрицателен тренд на канала

 

Инвентаризация и оптимизация на наличността

Анализ изпълнението по Доставчик

Входящ / изходящ транспорт

Склад / Разпределение