Абонамент

Функционалности

Наши проекти

Дизайн

Уебсайтовете, които ние правим са 100% responsive. Това означава че, сайтът ви ще се оразмерява в зависимост от резолюцията на вашето устройство. Дизайна, който предлагаме се прави единствено по поръчка и ще бъде съобразен с вашите нужди и предпочитания.

Езици

Поддържаме всички езици, на които искате да се показва вашият сайт.

SEO Оптимизация

Дизайна на вашият сайт е важен, но безполезен без добра оптимизация за търсачките като google, bing или yahoo. Това е една важна стъпка, която нашият екип ще помогне за постигането и.

Администрация и 24/7 поддръжка

Постоянна поддръжка на вашият сайт. Промяна на промоции, добавяне на нови артикули или статии.

Методи за плащане

Няма ограничение в методите за плащане. Можете да уредите своето плащане при доставка или да ползвате портали като PayPall, Paymill, Amazon, Buckaroo и още над 50 други метода.

Методи за доставка

Нашето решение предлага на посетителите ви една напълно коректна, изчислена до стотинката цена за доставка.

Статистики

Екипът ни разполага с множество статистики за вашият сайт, които биха помогнали при вземането на определени решения. Предлагаме статистики за посещенията на сайта ви, кой продукт е най-разглеждан, откъде най-вече пазаруват вашите клиенти и още много други.

Функии на продуктите

Създаване на колкото се може повече атрибути за вашите продукти, както ви харесва, като размер и цвят - всяка със собствен SKU, цена, тегло, изображения и склад. 

Сравнение на продуктите . Сравняване на продукти, опции и функции, рамо до рамо премахва работата на предположение от страна на клиента, и улеснява своите изследвания, подобряване на времето, и коефициентите на добавяне селекцията в количката. 

Цени . Индивидуалните цени могат да бъдат определени за отделните групи клиенти. 

Сваляне на продукти . Продаването на продукти като музикални файлове и електронни книги може да бъде чудесен аксесоар за вашия онлайн магазин.

Мнения за продукта и оценки . Мненията за продукта е една от най-добрите форми на маркетинг.Търсенето на обратна информация относно продукти, дава на клиентите глас и позволява на другите да знаят какво мислят хората за вашите продукти.

И много други функции на продукта:

 • Поддържа категории и производители
 • Продукти под наем
 • Bundle (напр изгради свой собствен компютър) и групирани продукти
 • RMA (управление на връщането)
 • Поддържа множество изображения на продукти
 • Избрани продукти, продажба или нови продукти,
 • Забранете „купи“ бутони за специфични продукти
 • Спецификации на продукта (например процесор, памет, графична карта)
 • Сродни продукти и крос-Sells
 • Сигурност. ACL (списък за контрол на достъпа) на продукти, категории и производители.
 • "Изпратете на приятел" функция
 • Продуктите могат да изискват и други продукти се добавят в кошницата (Product X изисква Каталог Y)
 • Режим Catalog (въз основа на ролята на клиенти)
 • В реално време валутните курсове (ЕЦБ)
 • Конфигуриращи мярка тегло и размери
 • и т.н.

 

Данъчни фукции

Данъчните изчисления предлагат значителна степен на гъвкавост, за да отговарят на законовите изисквания към вашия магазин, вашите предпочитания, и на очакванията на клиентите.

Маркетинг

Система за Бонус точки. Програмата предлага точки за всеки изразходван лев във вашия магазин. След това клиентът може да замени точките за допълнителни продукти в магазина ви. 

Продавайте във Facebook . Системата ни предлага интегрирането с Facebook. Така ще можете да продавате през него. 

Показване на подобни продукти . Чудесен инструмент за показване на още артикули на клиентите, докато те разглеждат страница на даден продукт. 
Отстъпки и купони . Отстъпката може да бъде фиксирана стойност или процент.Можете да зададете начална и крайна дата, когато е валиден талонът. Отстъпки могат да бъдат причислени към продукти, цяла категория, метод на доставка, или общо. 

Абонамент.Клиентите могат да се абонират за вашият сайт и да получават имейли от вас.

Мнения за продукта и оценки . Мненията за продукта е една от най-добрите форми на маркетинг. Търсенето на обратна информация относно продукти, дава на клиентите глас и позволява на другите да знаят какво мислят хората за вашите продукти.

Имейл кампании. Периодично изпращане на имейли до вашите клиенти.


Стратегия
Изработка и поддръжка
Функционалности