Абонамент

Споделен анализ с QlikView

Решенията не се взимат в изолация, те са съвместни. Те се основават на социални контакти, управленска комуникация в реално време, диалог и споделено разбиране за даден проблем. Споделения анализ в QlikView и Business Discovery поставят сътрудничество на първо място в бизнес организацията.

Отчетно ориентираните и традиционните Бизнес Интелиджънс  продукти (Business Intelligence) за единични потребителите правят добре базирани решения но само върху статични, предварително конфигурирани данни. Споделения анализ на QlikView Business Discovery е различен, тъй като дава възможност:

За Всеки бизнес потребител -бизнес потребители от всички групи, екипи и отдели могат да използват QlikView за съвместна работа по данните, анализи и вземане на решения.

 

Интерактивни - Позволява на бизнес потребителите да анализират съответните данни без ограничения.

 

Real-Time Решения - Групи от бизнес потребителите могат да участват едновременно в сесии на "съвместно сърфиране и анализиране" на най-новите данни в компанията.

 

Постоянния обмен - отметки и бележки в приложението позволява на потребителите да обсъждат решения на момента или след известно времето без те да бъдат забравени.