Абонамент

Управление на маркетингови имейл кампании и бюлетини

Маркетингови имейл кампании и бюлетини с MailChimp


 

PowerMailChimp представлява напълно интегрирано CRM решение с Microsoft Dynamics CRM, което позволява разпространяване на голям брой имейл съобщения, както и тяхното проследяване и представяне на различни статистики за изпратената кампания. Можете да използвате статични или динамични маркетинг листи за генериране на имейл кампании като newsletters, оферти и други в CRM. PowerMailChimp следи важни показатели относно разпространените имейл кампании. Статистики като изпратени съобщения, успешно доставени, отворени, кликнати, отхвърлени и отписани съобщения се свързват със потенциални клиенти, контакти и акаунти директно във вашата CRM система. Това позволява да видите кой потенциален клиент или акаунт е отворил имейла ви, на кой линк е кликнал и какъв интерес е проявил. PowerMailChimp предоставя лесни за ползване статистики които служат като мощен инструмент за анализи на Вашата маркетингова имейл кампания.
 
 Microsoft Dynamics CRM интеграция с MailChipm
 
Как работи PowerMailChimp:
- Изпращате добре изглеждащи, HTML имейли, без да се нуждаете от  специализирани HTML познания благодарение на мощния MailChimp генератор на шаблони
 
- Използвате данни от CRM за динамично попълване на имейл съобщения
Възползвайте се от CRM Workflows:
 
- Генериране на автоматичен отговор при отваряне на имейл, кликване върху конкретен линк или отписване от имейл листа
 
- Добавяте автоматично получател на имейл кампания, проявил интерес към даден продукт към специфична CRM маркетинг листа
 
Изберете кой CRM потребител има права да използва PowerMailChimp, чрез специализираната роля за сигурност.
 Интеграция с MailChimp
 
 
В допълнение решението може да бъде интегрирано с допълнителните продукти от нашето портфолиото които биха позволили да:
 
  • Изпращане на персонализирани въпросници и анкети с масов имейл с цел проучване на мнението на вашите клиенти.
  • Проследяване на уеб трафика на Вашите контакти и потенциални клиенти до които сте изпратили имейл съобщение.
  • Събиране на абонати за вашите информационни бюлетини от изпратените имейли или Вашия уебсайт.
 
Решението е разработени от PowerObjects и се дистрибутира и внедрява от Би Пи ЕМ Проджект ООД, като техен партньор за България.